Straatfotografie - 1

een onverwacht mannenmodel
Straatfotografie - jongeman (detail)

Tijdens de Gentse Feesten vroeg ik voor het plezier aan een aantal mensen of ik foto's van hen mocht trekken en tot mijn verrassing waren velen van hen daar direct toe bereid.

Op het Bauedelopark vroeg ik aan een jongeman die tegen een soort kleurrijke woonwagen aanleunde of ik enkele foto's van hem mocht nemen en ik was verrast door de kwaliteit en schoonheid van de foto's. Des te meer omdat hij wat onwennig poseerde en omdat de foto's alles tesamen in misschien 5 seconden zijn getrokken. Dat heet star quality.

Als er iemand de foto' ziet en geïnteresseerd is om de jongeman te contacteren voor foto's kan ik altijd een e-mailadres bezorgen (vragen via het contactformulier). Naar mijn bescheiden mening is hier toch sprake van een potentieel fotomodel.

Tussen haakjes: de blik op de foto's is niet altijd even helder. Ik moest dan ook vragen om het pintje in zijn hand alstublieft buiten beeld te houden :-).

Fotocategorie

Commentaar

De inhoud van dit veld is priv├ę en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.